zeepier-op-leka-2016.reismee.nl

We zijn welkom op Leka; tenminste?

Gisteren ineens een uitgebreide sms van Karl Oddvar. Hij was net terug van eenlangere tijd werkenop zee en wist niet of hij al contact met ons had (?). Hij reageerde op onze laatste sms waarin we aangaven in welkeperiode we wilden komen en met de vraag of dat kon, of de renovatie van de motorkruizer al klaar was en of we dit keer een fles cognac voor hem mee moesten brengen.

Karl Oddvar's reactie: Geen enkele reactie op onze vraag of we welkom waren in de aangegeven periode. Kennelijk is dat bij hem wel geland en vindt hij het niet nodig om daarop verder te reageren. Niets over de renovatie van de motorkruizer. Cognac meebrengen was wel een goed idee. Sinds vorig jaar zijn er nieuwe douane-regels enkun je het tabak-quotum inruilen voor extra alcohol. Heel goed idee vond hij het dat weonze tabac-quota inruilen voor5 flessen cognac. Dat aantalis ook geen enkel probleem!

Cool

Nu maar hopen dat hij de boten in orde maakt! Communiceren met Karl Oddvar; blijft altijd spannend, maar komt altijd goed!